Лазерний 3D-друк в харчовій промисловості
Основний зміст сторінки статті
Анотація
Розглянуто перспективи використання технології лазерного 3D друку у харчовій промисловості. Запропоновано схеми реалізації процесу лазерного друку об’єктів з цукру. Доведена ефективність запропонованого способу.
Блок інформації про статтю
Номер
Розділ
Лазерна техніка та фізико-технічні технології
Автори зберігають авторське право на цю роботу. Публікація виконана за умовами ліценхії CC Attribution-NonCommercial 4.0.
Посилання
Sun, J., Zhou, W., Huang, D., Fuh, J.Y.H., Hong, G.S., 2015c. An overview of 3D printing technologies for food fabrication. Food and Bioprocess Technology 8, 1605–1615.
Gu, D.D., Meiners, W., Wissenbach, K., Poprawe, R., 2012. Laser additive manufacturing of metallic components: Materials, processes and mechanisms. International Materials Reviews 57, 133–164.