Лазерний 3D-друк в харчовій промисловості

Основний зміст сторінки статті

Олексій Олександрович Гончарук
Антон Віталійович Смоляренко
Микола Сергійович Маленівський
Едуард Андрійович Гармай

Анотація

Розглянуто перспективи використання технології лазерного 3D друку у харчовій промисловості. Запропоновано схеми реалізації процесу лазерного друку об’єктів з цукру. Доведена ефективність запропонованого способу.

Блок інформації про статтю

Номер
Розділ
Лазерна техніка та фізико-технічні технології

Посилання

Sun, J., Zhou, W., Huang, D., Fuh, J.Y.H., Hong, G.S., 2015c. An overview of 3D printing technologies for food fabrication. Food and Bioprocess Technology 8, 1605–1615.

https://candyfab.org/

Gu, D.D., Meiners, W., Wissenbach, K., Poprawe, R., 2012. Laser additive manufacturing of metallic components: Materials, processes and mechanisms. International Materials Reviews 57, 133–164.